Ο Γιώργος Δαβάκης δίπλα στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

      

11 Οκτωβρίου 2018 
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Πειραιά Γιώργος Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχείο της Πόλης τον Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού,
φίλο, αδερφό και πνευματικό του Πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη.

   

Υποδοχή «Αγίου Φωτός» με τιμές Αρχηγού Κράτους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σπάτων «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» το Μ. Σάββατο – 30 Απριλίου 2016
Στις φωτογραφίες διακρίνονται το «Άγιο Φως», ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Επιχώριος Μητροπολίτης Μεσογαίας και
Λαυρεντικής κ.κ. Νικόλαος, ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα Αρχιμανδρίτης κ. Δαμιανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης κ.α.


6 Μαρτίου 2016 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον
Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τον Αρχιεπίσκοπο Πειραιά Αθηνών και
Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο διανέμει τρόφιμα σε πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά.


Οκτώβριος 2016 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με
τη σύζυγό του Σόνια Δαβάκη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Πολιτισμού τού
Δήμου Πειραιά κυρία Ειρήνη Νταϊφά σε παράσταση του Δημοτικού Θεάτρου.


Πασαλιμάνι – Ιανουάριος 2016
Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργο Δαβάκη και τον τ. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Σπύρο Σπυρίδωνα.


Πλατεία Κανάρη – Ιανουάριος 2016
Ο Επίτροπος Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Πρέσβη Διονύση Κοδέλλα, τον τ. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπύρο Σπυρίδωνα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργο Δαβάκη.

   

27 Μαΐου 2015
Εγκαίνια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος Διακρίνονται ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος Αναστασία Παλούμπη-Αναγνωστοπούλου και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης
.


24 Σεπτεμβρίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχείο τον Κυβερνήτη του Εκπαιδευτικού Πλοίου “Guayas” του Κράτους τού Ισημερινού (Εκουαδόρ) Πλοίαρχο Κάρλος Ζουμάρραγκα, ο οποίος συνοδεύεται από την Πρόξενο του Ισημερινού στην Ελλάδα Σουσάνα Βάσκεζ.


6 Ιανουαρίου 2015
Εορτή των Θεοφανείων στην Αγία Τριάδα Πειραιά
Διακρίνονται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης,
ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχος Κων/νος Τσαρδινάκης,
ο Γεν. Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπύρος Σπυρίδων, η κυρία
Βάλια Μώραλη, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η Αναπληρωτής Υπουργός
Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος και ο τ. Υπουργός Κων/νος Αρβανιτόπουλος.


17 Απριλίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχείο της Πόλης τον Διοικητή της Σχολής Δοκίμων της Αιγύπτου Ναύαρχο Βαλίντ Μουσταφά Αγουάντ, τον Κυβερνήτη του Πλοίου "E.N.S. SHALATEEN" Πλοίαρχο Μωχάμεντ Μουχτάρ Αμπτέλ Ραχμάν και τον Ακόλουθο Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγυπτιακής Πρεσβείας Ταξίαρχο Αεροπορίας Ασράφ Καλίλ Γουάμπα.


23 Οκτωβρίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχείο τον Πλοίαρχο του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας και Κυβερνήτη του Πολεμικού Πλοίου «H.M.S. BULWARK NCP Cooke – Priest (RN)».

   

Μ. Πέμπτη 2015
Βράβευση Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά
Βαγγέλη Μαρινάκη από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιά στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου

Διακρίνονται ο Διευθυντής της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά Δημ. Αλφιέρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.


Μάρτιος 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης με τον Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας και Πελλοπονήσου της EUROBANK Χρήστο Τάγκαλο και τον επί σειρά ετών Βουλευτή Αχαΐας και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο σε εκδήλωση στην Πάτρα.


Μάρτιος 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, η σύζυγός του Σόνια Δαβάκη και ο επί σειρά ετών Βουλευτής Αχαΐας και Υπουργός Εθνικής Αμύνης Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος σε εκδήλωση στην Πάτρα.


15 Μαρτίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης καταθέτει στεφάνι εκ μέρους του
Δήμου Πειραιά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου κατά τον εορτασμό της 67ης επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.


1 Φεβρουαρίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχονται στον Πειραιά τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο για την ετήσια τελετή εις μνήμη του ήρωα Αντιπλοιάρχου Νικολάου Βλαχάκου.


7 Ιανουαρίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη εξερχόμενοι του χώρου τελετής τής ρίψης του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα του Πειραιά.


3 Αυγούστου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχείο της Πόλης τον Κυβερνήτη του Εκπαιδευτικού Ιστιοφόρου Πλοίου του Μεξικού “ARM CUAUHEMOC” Πλοίαρχο Mata Cezvantes, ο οποίος συνοδεύεται από τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας του Μεξικού,
από Επιτελείς του και από Αντιπροσωπεία Ναυτικών Δοκίμων του Μεξικού.


Μάρτιος 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον επί σειρά ετών Βουλευτή Αχαΐας και Υπουργό Εθνικής Αμύνης Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο.

   

Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης.

17 Μαρτίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην Αρεόπολη Μάνης κατά την ημέρα της επετείου έναρξης τής Επανάστασης του 1821.


Ιανουάριος 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης σε ομιλία του κατά την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων με C-130 στο όρος Όθρυς.


Ιανουάριος 2015
O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά
Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο
των Πεσόντων Αεροπόρων στο όρος Όθρυς με αεροσκάφος C-130.


1 Ιανουαρίου 2015
Κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Πειραιά
Διακρίνονται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, ο Δήμαρχος
Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης
και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος.


Ιανουάριος 2015
Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α Γεώργιος Κ. Δαβάκης
με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη,
το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Αργουδέλη σε εγκαίνια της Παιδικής Χαράς της Πλατείας Αναργύρων στην Παλαιά Κοκκινιά χορηγίας Ολυμπιακού.Ιανουάριος 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Υπουργό Κων/νο Αρβανιτόπουλο στα εγκαίνια της Πλατείας Θεμιστοκλή – Παιδικής Χαράς χορηγίας Ολυμπιακού στη Ε΄ Δημοτική Κοινότητα.


28 Οκτωβρίου 2014
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τους
Κώστα Κατσαφάδο και Παναγιώτη Μελά (Βουλευτές), Γιάννη Μώραλη (Δήμαρχο
Πειραιά) και Γιώργο Γαβρίλη (Αντιπεριφερειάρχη) στην είσοδο του Μητροπολιτικού
Ναού Πειραιά Αγία Τριάδα.


2014
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης με τον Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης Υποπτέραρχο (I) Χρ. Χριστοδούλου κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης δέησης στον Πειραιά, εις μνήμη των πεσόντων με Αεροσκάφος C-130 στο όρος Όθρυς.


Σεπτέμβριος 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχείο τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Σμήναρχο (Ι) Παναγιώτη Μπακοδήμο.


Σεπτέμβριος 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχείο τον Α΄ Υπαρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Ανδρέα Ηλιόπουλο.


Οκτώβριος 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχείο και βραβεύει τον Διεθνούς Φήμης Καλαθοσφαιριστή (Μπασκετμπολίστα) Ντέιβιντ Ρίβερς. Διακρίνονται και οι Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταύρος Ελληνιάδης και Νίκος Γέμελος.


Σεπτέμβριος 2015
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης απονέμουν το μετάλλιο της Πόλης του Πειραιά στον Υπουργό και Δημοτικό Σύμβουλο Θοδωρή Δρίτσα.


28 Οκτωβρίου 2015
Ιερά Μητρόπολις Αγίας Τριάδος Πειραιά
Διακρίνονται ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας
Θοδωρής Δρίτσας με τον Υπασπιστή του, Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυριάκος Σιγαλάκος.


28 Οκτωβρίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος προσέρχονται στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά.


28 Οκτωβρίου 2015
Καταθέσεις Στεφάνων
Διακρίνονται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ με τον
Πρωτοσύγγελο του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης,
ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Γιώργος Λεβέντης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχος ΕΛ.ΑΣ. Τσαρνιδάκης.


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης υποδέχεται στο γραφείο του στο Δημαρχείο, στις 27 Φεβρουαρίου 2015, τον Διοικητή
της Διοίκησης του Νατοϊκού Στόλου Αμερικανό Ναύαρχο Brad Williamson.


Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Πειραιά στις 6 Ιανουαρίου 2015 (Θεοφάνεια)
Διακρίνονται ο Υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Σπύρος Σπυρίδων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, ο Υπουργός Παιδείας & Θρησοευμάτων Ανδρέας Λομβέρδος, η Υπουργός Αναπλ. Εθνικής Αμύνης Φώφη Γενηματά και
ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.


Ορκωμοσία των Δημοτικών Συμβούλων Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο τον Αύγουστο του 2014
Διακρίνονται οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Μελάς και Γιώργος Δαβάκης.


Σεπτέμβριος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης ψηφίζει την ημέρα που εκλέγεται Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Διακρίνεται η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Κορίνα Λαουλάκου. 


Σεπτέμβριος 2014
Πρώτη Συνεδρίαση μετά την εκλογή του Γιώργου Δαβάκη στο αξίωμα Προέδρου
του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Διακρίνονται ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο νεοκλεγής Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Αγγελόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας Ανδρέας Φινοκαλιωτάκης.


Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
σε Προεκλογική Περιοδεία στον Πειραιά.


Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
σε προεκλογική εξόρμηση.

   

Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Γιάννη Μώραλη
σε εκδηλώσεις του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής".


Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
σε εκδήλωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».


Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης σε συνάντηση φίλων του στο Cafe Vege
με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Μώραλη.


Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης σε συνάντηση φίλων του στο Cafe Vege
με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Πέτρο Κόκκαλη, Σωκράτη Κόκκαλη, Γιάννη Μώραλη και
Βαγγέλη Μαρινάκη σε εκδήλωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».


Μάιος 2014
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Σωκράτη Κόκκαλη
σε εκδήλωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».


Θεοφάνεια 2006
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης υποδέχεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο
τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.


Μάρτιος 2004
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης υποδέχεται τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Καραμανλή κατά την επίσκεψή του στο Γηροκομείο Πειραιά, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Νατάσα και τον Βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη.


Ο Δικηγόρος και Πρόεδρος της Ακαδημίας Πολέμου και Διπλωματίας Γιώργος Δαβάκης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή.


Ο Δικηγόρος και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Αεροπορικού Δικαίου και Διαστήματος Γιώργος Δαβάκης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.


Ο Δικηγόρος και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Ασφαλείας Πτήσεων
Γιώργος Δαβάκης με τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά
.


Ο Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας Γιώργος Δαβάκης με τον
Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.

   

1992
Ο Δικηγόρος Γιώργος Δαβάκης με τους Κωνσταντίνο και Λένα Σαμαρά, γονείς τού Προέδρου Αντώνη Σαμαρά.


Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο.


Μάιος 2006
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά,
τον Υπουργό Ναυτιλίας Εμ. Κεφαλογιάννη και τον Δήμαρχο Πειραιά Χρ. Αγραπίδη.


6 Ιανουαρίου 2011
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.


Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης
με τον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο.


9 Φεβρουαρίου 2017
Επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη
στο εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά.
Διακρίνονται ο Πρόεδρος της ΝΔ με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Πειραιά Γιώργο Δαβάκη.


9 Φεβρουαρίου 2017
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχονται, στο εργοτάξιο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά,
τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.


29 Φεβρουαρίου 2016
Η Βουλευτής και τ. Υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης βραβεύουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή του kickboxing Μιχάλη Ζαμπίδη, κατά τη διάρκεια τελετής της Κερκυραϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης στο ΕΒΕΠ, "Βραβεία-Προσωπικότητες 2015-2016".


Ζάκυνθος 1985
Ο Δικηγόρος και Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Δαβάκης συνοδεύει τον Αρχηγό της ΝΔ Κων/νο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου στη Ζάκυνθο.


28 Σεπτεμβρίου 1985
Ο Υπεύθυνος Οργάνωσης Σεμιναρίων Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Δαβάκης υποδέχεται στο Ξενοδοχείο "ΕΣΠΕΡΙΑ" της Αθήνας τον Πρόεδρο της ΝΔ Κων/νο Μητσοτάκη προκειμένου να κηρύξει την έναρξη των Σεμιναρίων.


30 Νοεμβρίου 1985
Ο Δικηγόρος και Πρόεδρος της Ακαδημίας Πολέμου και Διπλωματίας
Γιώργος Δαβάκης με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη.


11 Μαρτίου 1985
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον αείμνηστο πατέρα του, Πτέραρχο Κ. Δαβάκη και
τον Ακόλουθο επί Πολιτικών Θεμάτων της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα.


Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Γενικό Γραμματέα
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρη Καλογερόπουλο.


11 Μαρτίου 1985
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα Muzaffar Malik,
σε εκδήλωση προς τιμή του Πτεράρχου Κων/νου Δαβάκη.


11 Μαρτίου 1985
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Βουλευτή Β΄ Αθηνών Παιδίατρο Ιωάννη Δαβάκη, τον Πρέσβη
της Κίνας Fan Chengzuo, τον Ακόλουθο επί πολιτικών θεμάτων της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα Wu Longsen και τον Βουλευτή Μεσσηνίας Αρ. Μπουλούκο, σε εκδήλωση
προς τιμή του Πτεράρχου Κων/νου Δαβάκη.


Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Δήμαρχο Πειραιά Χρήστο Αγραπίδη
και τον Υπουργό Βασίλη Μιχαλολιάκο.


Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον πρώην Yπουργό
και Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο και τον Σμήναρχο Δημήτρη Μιχαλολιάκο
.


Φεβρουάριος 2005
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με Δημοτικούς Αστυνομικούς
σε νυχτερινή επιχείρηση.


28 Οκτωβρίου 2011 – Παρέλαση
Διακρίνονται ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης πλαισιωμένοι από Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δήμου.


7 Σεπτεμβρίου 2003
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Πλοίαρχο του υπερπολυτελούς Σκανδιναβικού κρουαζιερόπλοιου Crystal Serenity στο λιμάνι του Πειραιά.


Μάρτιος 2008
Ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών του Υπουργείου Υγείας, Αντιπτέραρχος ε.α. Γεώργιος Κ. Δαβάκης, εν μέσω του Διοικητή τής Σχολής Ικάρων Υποπτεράρχου Κωνσταντίνου Ιατρίδη και του Υποπτεράρχου Βασιλείου Μητροκώτσα.


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη στην Παλιά Βουλή, στις 17 Μαρτίου 2014 ,στο Συνέδριο των Δημάρχων Αττικής.


17 Μαρτίου 2012 – Αρεόπολη Λακωνίας
O Γιώργος Δαβάκης με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Λακωνίας
Θανάση Δαβάκη, τον Δ/ντή Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά Δημήτρη Παπαματθαίου
και τον Σταύρο Κοττέα.


17 Μαρτίου 2012 – Εθνική Επέτειος
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης σε προσκύνημα της ιεράς εικόνας
των Ταξιαρχών στην Αρεόπολη Μάνης
.


17 Μαρτίου 2006
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, εκ μέρους του Δήμου Πειραιά
καταθέτει στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιστράτηγου Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη
στην Αρεόπολη Μάνης.


Οκτώβριος 2011
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης κατά τη διάρκεια τέλεσης Πολιτικών Γάμων.


Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και Μέλος ΔΣ Ένωσης Δήμων
και Κοινοτήτων Αττικής σε ομιλία του στο συνέδριο της Ένωσης
.


Γεώργιος Κ. Δαβάκης
Διοικητής Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών "Η ΣΩΤΗΡΙΑ".


Ο Γενικός Διευθυντής της θυγατρικής της Εμπορικής Τράπεζας ΑΔΔΑΞ Α.Ε.
Γιώργος Δαβάκης με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Μάικλ Σωτήρχο
και τον Yπουργό Προεδρίας Κυβερνήσεως Σωτήρη Κούβελα.Ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών
(ΚΕΑΤ) του Υπουργείου Υγείας Γιώργος Δαβάκης με τον Υπουργό και
Ευρωβουλευτή Ιωάννη Βαρβιτσιώτη
.


21 Μαΐου 2017
Από τα εγκαίνια του Μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
στον Πειραιά, δωρεάς Βαγγέλη Μαρινάκη.
Διακρίνονται ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά
Εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης με τη σύζυγό του, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής
Δημήτρης Καμμένος, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Γεώργιος Πελεκανάκης ΠΝ και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης.


7 Σεπτεμβρίου 2016
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κατά τη διάρκεια απονομής τού Μεταλλίου της Πόλης του Πειραιά στον Πειραιώτη Γέροντα Αρχιμανδρίτη
ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΒΙΤΑΛΗ, στον Ιερό Ναό Αγ. Νεκταρίου, στην Καμάριζα Λαυρίου Αττικής.


31 Οκτωβρίου 2016
Εκδήλωση στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού προς τιμή του Προέδρου του Ιδρύματος Μπούμπουρα, ευεργέτη Παντελή Μπούμπουρα.
Διακρίνονται ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγ. Κουρουμπλής, ο Υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Δήμαρχος Λήμνου Δ. Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξ. Αργουδέλης, οι Βουλευτές Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Στύλιος, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού Δημήτρης Πλευράκης κ.α.


7 Ιανουαρίου 2017
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Αθηνών και τ. Υπουργός Βασίλης Κικίλιας, η σύζυγος του Δημάρχου Πειραιά Βάλια Μώραλη, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο τ. Υπουργός Κων/νος Αρβανιτόπουλος, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στην εξέδρα ρίψεως του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της τελετής των Αγίων Θεοφανείων.


7 Ιανουαρίου 2016
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρο Δρίτσα και τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Αθανάσιο Αθανασόπουλο, εξερχόμενοι του χώρου ρίψεως του Τιμίου Σταυρού κατά την εορτή των Θεοφανείων.


Απρίλιος 2016


6 Απριλίου 2017
Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά για τους πνιγέντες και φονευθέντες ναυτικούς του Εμπορικού Ναυτικού που τελέστηκε από τον Δήμο Πειραιά. Ακολούθησαν ρίψεις στεφάνων στη θάλασσα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργο Δαβάκη, τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας
(ΠΝΟ) Γιάννη Χαλά κ.α.
Διακρίνονται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, ο
Β΄ Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Παναγιώτης Παρασκευάς, ο Γενικός Γραμματέας των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" και Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά Γιάννης Μοίρας, Πρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς Ναυτικών Ομοσπονδιών και Σωματείων.


7 Μαρτίου 2016
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης απονέμει έπαθλα
στην Ομάδα Νέων Κ-17 και Κ-20 της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ) που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). 


Ιανουάριος 2016
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης καταθέτει
στεφάνι στο Μνημείο των φονευθέντων Αξιωματικών-Υπαξιωματικών-οπλιτών
με το αεροσκάφος C-130 στο Όρος Όθρυς.


6 Ιουνίου 2016
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης παραλαμβάνει από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Κων/νο Τσουβάλα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τον Θηρεό της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια Θεατρικής Παράστασης Ομάδας Αστυνομικών.


1 Φεβρουαρίου 2015
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης καταθέτει
στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου στον ανδριάντα του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης.
Διακρίνονται ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αντιπρόεδρος
της Βουλής Ιωάν. Τραγάκης, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θεόδωρος Δρίτσας, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.


28 Σεπτεμβρίου 1985
Ο Υπεύθυνος Οργάνωσης Σεμιναρίων Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας  Γιώργος Δαβάκης με τον Βουλευτή Ηρακλείου και τ. Υπουργό Εμμ. Κεφαλογιάννη κατά τη διάρκεια Σεμιναρίων στο Ξενοδοχείο "ΕΣΠΕΡΙΑ", στην Αθήνα.


28 Σεπτεμβρίου 1985
Ο Υπεύθυνος Οργάνωσης Σεμιναρίων Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Δαβάκης
με τον Βουλευτή Β. Περιφέρειας Αθηνών Θεόδωρο Κασίμη, στο Ξενοδοχείο "ΕΣΠΕΡΙΑ"
της Αθήνας, κατά τη διάρκεια Σεμιναρίων.


28 Σεπτεμβρίου 1985
Ο Υπεύθυνος Οργάνωσης Σεμιναρίων Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Δαβάκης  με τους Βουλευτές Πειραιά Παύλο Σαρλή και Έβρου Παναγ. Χατζηνικολάου, στο Ξενοδοχείο "ΕΣΠΕΡΙΑ" της Αθήνας, κατά τη διάρκεια Σεμιναρίων.


1981
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον τ. Πρωθυπουργό Σπ. Μαρκεζίνη και τον Κων/νο Νικολούδη.


Απρίλιος 1999
Ο Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας Γιώργος Δαβάκης
με τον Αρχηγό ΓΕΑ Δημήτρη Λυτζεράκο σε κοινή εκδήλωση
Πολεμικής Αεροπορίας και Ολυμπιακής Αεροπλοΐας.


Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Βουλευτή Β΄ Περιφέρειας Αθηνών παιδίατρο Ιωάννη Δαβάκη.


22 Οκτωβρίου 2003
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης κατά τη διάρκεια κατάθεσης
στεφάνου σε Ρωσική Εκδήλωση Τιμής, στο Ρωσικό τμήμα του Κοιμητηρίου
της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, στον Πειραιά.


27 Οκτωβρίου 2003
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με Ρώσους Αξιωματούχους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ρωσικό Τμήμα του Νεκροταφείου της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, στον Πειραιά.


3 Σεπτεμβρίου 2016
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης απονέμει
αναμνηστικό δώρο στην Πρέσβειρα της Αργεντινής Carolina Petez Colman,
κατά την επίσκεψή της στο Δημαρχείο του Πειραιά.


2016
Εγκαίνια του 15ου East Med Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας Πειραιά
Διακρίνονται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης,
ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού Αντώνης Στελλιάτος και η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.


25 Μαΐου 2017
Εορτή για τα τρία χρόνια του ραδιοφωνικού σταθμού ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM
στο Θησείο, κάτω από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Διακρίνονται ο πρ. Υπουργός Μάκης Γιακουμάτος, ο Εκδότης Γιάννης Κουρτάκης,
ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης και ο πρ. Υπουργός
και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

   

1991
Ο Γενικός Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Προωθήσεως Ελληνικής Οικονομίας (ΣΕΠΕΟ) Γιώργος Δαβάκης υποδέχεται τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως Αθαν. Κανελλόπουλο και τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Αριστοτέλη Παυλίδη σε Συνέδριο
της Συντονιστικής Επιτροπής Προωθήσεως Ελληνικής Οικονομίας (ΣΕΠΕΟ).


Θεοφάνεια 2006 – Πειραιάς
Εκδήλωση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά
Διακρίνονται ο Πρωθυπουργός Κων/νος Καραμανλής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ και Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Πασχαλία Καλαγιά, ο πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγ. Κουβάτσος και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης.

   

21 Μαΐου 2003
Ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Γιώργος Δαβάκης συνοδεύει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Καλλίνικο στον Ι. Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης για αρτοκλασία και καθιέρωση
του Αγ. Κωνσταντίνου ως Προστάτη της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά.

   

Καστοριά – 20 Νοεμβρίου 1978
Ο Γενικός Γραμματέας της Αδελφότητας των Απανταχού Λακώνων Γιώργος Δαβάκης, συνοδευόμενος από μέλη του Συλλόγου και παρουσία του Δημάρχου Καστοριάς
Απόστ. Πετκανά, καταθέτει στεφάνι στον ανδριάντα του ήρωα Στρατηγού
Κων/νου Δαβάκη, στην Καστοριά.


1989
Ο Γιώργος Δαβάκης με τον Βουλευτή ΝΔ Β΄ Αθηνών Θανάση Κρίκο.


1999
Ο Αντιπρόεδρος Ολυμπιακής Αεροπλοΐας Γιώργος Δαβάκης με τον 
Πτέραρχο Μιχαήλ Κωστάκο, την Σόνια Δαβάκη και τον τ. Υπαρχηγό ΓΕΑ
και Διοικητή ΕΥΠ Πτέραρχο Φίλιππο Μακέδο.


1985
Ο Γιώργος Δαβάκης σε εκδήλωση με τον Πτέραρχο Ιατρό Βενετσάνο Πολυενάκο,
τον Βουλευτή Αθηνών Παιδίατρο Ιωάννη Δαβάκη, τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο και
τον Βουλευτή Μεσσηνίας Άρη Μπουλούκο.


10 Φεβρουαρίου 2018
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης με το νέο Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσόστομο,
κατά την ημέρα της χειροτονίας του ως Δεσπότης στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού στην Αθήνα (Μητρόπολη Αθηνών).

   

Γεώργιος Κ. Δαβάκης

      

Γεώργιος Κ. Δαβάκης